top of page

 

Dru Yoga Workshops

Dru Yoga workshops zijn er voor iedereen die nieuwe manieren wil leren om het leven aan te gaan. Onderwerpen zijn praktisch en relevant voor wat er speelt in het leven van nu zoals: Omgaan met Angst, Omgaan met teveel prikkels, Off-line leven en Beter Slapen.

 

We gebruiken technieken en oefeningen uit de Dru Yoga, mindfulness, Minnesota model en andere stromingen - aangevuld met mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen op zoek naar zingeving en gezondheid.

Midwinter Workshop, vrijdag 29 december 2023, Utrecht

De tijd tussen kerst en nieuwjaar is een bijzondere tijd, een tijd van tegenstellingen: drukte en feest maar ook de verstilling van de 'heilige nachten', terugkijken naar het oude jaar en vooruitblikken op het nieuwe, het lichaam dat vraagt om rust en binnen blijven maar ook de noodzaak om te bewegen ... lees hier verder

Workshops voor organisaties en bedrijven, op locatie of online

Organiseer jij een evenement voor jouw bedrijf, onderwijsinstelling, gezondheidszorg, overheid of welke organisatie dan ook?  Denk dan eens aan een Dru Yoga workshop: om een lange conferentiedag te starten of onderbreken, als onderdeel van een teamuitje, wekelijks tijdens de lunchpauze, of op welke andere manier of tijdstip je in gedachten hebt.... lees hier verder

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops? Meld je dan aan via onderstaande button of door te mailen naar druyogahartjeutrecht@gmail.com.

bottom of page