top of page
Stoel Yoga Workshop voor senioren - Utrecht

 

StoelYoga voor senioren 

Op locatie 

Yoga op een stoel is heerlijk om te doen! 

 

Juist als mensen ouder worden, is bewegen belangrijk om:

  • gewrichten soepel te houden
  • spieren te versterken
  • de balans te verbeteren en vallen is voorkomen

Op de stoel bewegen we het hele lichaam (dus ook de benen en voeten). Een les kan helemaal zittend zijn of deels staand. Ik ga uit van ieders mogelijkheden. 

 

Onderzoek toont aan dat bewegen ook goed is voor het brein: stress neemt af en het coordinatie- en planningsvermogen neemt toe. Na een StoelYogales voelen deelnemers zich soepeler, vrolijker en meer ontspannen.

 

Een les kan 15 tot 45 minuten duren en bestaat uit bewegen, ontspannen en ademhalingsoefeningen. Meestal is het fijn af te sluiten met iets drinken en even napraten.  

Een stoelyogales is makkelijk te organiseren: een ruimte met stevige stoelen is het enige dat nodig is.

Docent

Ik ben Marian Dekker, gediplomeerd StoelYoga en DruYoga docent. Ik ben 55 jaar oud en heb ruim 14  jaar leservaring met hele verschillende groepen: in mijn eigen wekelijkse lessen in Utrecht, aan gasten in vakantieparken, hotels en yogaretreats. Ook was ik als senior docent verbonden aan de Dru Meditatie docenten opleiding.... je kunt hier verder lezen

Contact?

Lijkt het je leuk om een StoelYoga les te organiseren? Neem dan graag contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken: +31618702226 of druyogahartjeutrecht@gmail.com

bottom of page