top of page

 

Voor cursisten

 

Je kunt je hier direct afmelden of inschrijven voor een les:

 

Afmelden en inhalen van lessen

Tot 1 uur voor aanvang kun je jezelf afmelden voor een les. Dit zijn de stappen:

1. Log met jouw account in bij MomoYoga

2. Schrijf jezelf uit bij de les die je niet kunt volgen. 

3. Schrijf jezelf in voor de les waarmee je wilt inhalen. Als een les vol is, kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen. Je ontvangt automatisch bericht als er plaats vrijkomt.Inhalen kan binnen de looptijd van je lescyclus. Dat is 12 werkweken. Schoolvakanties en officiele vrije dagen tellen niet mee. 

Mocht het niet lukken om in te halen, dan kun je de les van die week op je eigen tijd meedoen met de wekelijkse opname. Deze vind je in MomoYoga onder video's.

 

Vakanties en vrije dagen

In de schoolvakanties en op vrije dagen zijn er geen gewone lessen. Soms worden bijzondere workshops of andere bijzondere activiteiten georganiseerd. 

* tweede pinksterdag: maandag 29 mei 2023

* zomervakantie: 10 juli tot 20 augustus 2023 (er geldt een speciaal zomerrooster)

* herfstvakantie: 16 oktober tot 22 oktober 2023

De online lessen worden live in Zoom gegeven. Dat betekent dat je les volgt met mij als docent en de andere cursisten tegelijkertijd. Een half uur voor aanvang van de les ontvang je de link om in te loggen. Op het lesrooster zie je welke lessen online zijn.

 

Het is fijn om thuis het volgende bij de hand te hebben: een lekkere warme deken en dikke sokken voor de eindontspanning, kruidenthee of een flesje warm water, eventueel een yogamat en (meditatie)kussen of -bankje of een stoel waar je goed rechtop kunt zitten.

 

Opnames

Wekelijks wordt een les opgenomen. De link hiervan is beschikbaar in MomoYoga en is 2 weken geldig. Op die manier kun je de les (nog een keer) doen in je eigen tijd.

 

Online lessen
bottom of page