top of page

Veelgestelde vragen

Ik ben herstellende van een blessure - kan ik toch meedoen met Dru Yoga of is het beter te wachten?

Vaak kan het juist fijn zijn om het lichaam zachtjes te bewegen en op die manier je herstel een handje te helpen: Ziek zijn kost veel energie en geeft spanning in het lichaam. Zachte, vloeiende bewegingen, binnen je eigen grenzen, kunnen ervoor zorgen dat energie gaat stromen en dat je lichaam ontspant. Dit draagt bij aan herstel. Natuurlijk is het afhankelijk van welke blessure of ziekte. We kunnen van tevoren overleggen. Je kunt me bijvoorbeeld mailen of we kunnen een belafspraak maken.

Ik kan niet lang staan – kan ik ook zittend meedoen?

Ja! Heel veel bewegingen kunnen ook zittend meegedaan worden op een kussen of een stoel. Je kunt ook afwisselen: staand en zittend. Op die manier houd je je beenspieren sterk en geef je jezelf ook de vrijheid om te zitten.

Ik ben helemaal niet lenig -  kan ik dan wel yoga doen?

Juist! Lenigheid is geen voorwaarde om yoga te doen. Maar, misschien word je wel lenig van yoga.

Kan ik een keer komen uitproberen?

Zeker! Dat is juist een heel goede manier om uit te zoeken of deze yogavorm bij je past. Voor een proefles geldt een gereduceerd tarief van 8 euro. Inschrijven kan hier.

Moet ik mijn eigen yogamat meenemen?

Je kunt gebruik maken van de yogamatten en dekens in de zaal. Maar als je liever je eigen materialen mee wilt nemen, dan mag dat zeker.

Als ik een keer niet kan komen, hoe kan ik dan de les inhalen?

 

Dan kun je meedoen met een andere les, de online les of de opname die wekelijks beschikbaar is. Je kunt tot een uur van tevoren wisselen van les.

Kan ik per week beslissen of ik kom?

In principe schrijf je in voor een reeks van 12 wekelijkse lessen in een vast lesuur. Zo maak je het voor jezelf makkelijker om echt te komen (in plaats van dat het  misschien alleen bij een voornemen blijft;). Ook geef ik vaak les aan de hand van thema’s en bouwen de lessen voort op elkaar. Je leert dus echt iets.

Als het toch een keer niet lukt om te komen, kun je je melden voor je eigen les (tot 1 uur van tevoren) en aanmelden voor een ander lesuur. Lessen kunnen ingehaald worden gedurende de looptijd van je lesreeks.

Zit jouw vraag er niet bij? Mail me even op druyogahartjeutrecht@gmail.com

bottom of page