top of page

Over mij en over Dru Yoga 

Wie ik ben

Mijn naam is Marian Dekker, ik ben 54 jaar en woon in hartje Utrecht. 

 

Na jarenlang in binnen- en buitenland te hebben gewerkt en gewoond, heb ik in 2004 het roer omgegooid. Ik wilde beter voor mezelf zorgen, gezonder en minder gehaast leven. Een van de pijlers hierin is Dru Yoga.

Waarom Dru Yoga?

Het is heerlijk om in beweging te komen met Dru Yoga: als je lichaam beweegt, gaat de geest ook stromen en komt er ruimte. In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan "gronden en aarden". Ik wil mensen vooral "uit hun hoofd" halen en in contact brengen met hun hele lichaam.

 

Dru Yoga is zacht. De vloeiende bewegingen nodigen je uit om je grenzen te leren kennen en daar binnen te blijven. Dat vind ik belangrijk omdat onze huidige manier van leven ervoor zorgt dat we makkelijk over onze grenzen heen gaan. Met klachten zoals burn-out, slaapproblemen en depressies als 

Hoe ik les geef

Iedereen kan de heilzame werking van yoga ervaren, dat is waar ik in geloof. Ik zoek graag naar creatieve oplossingen en pas houdingen en oefeningen aan waar nodig. Juist als je je niet helemaal fit voelt, het leven lastig is of je even niet weet hoe het verder moet, ben je welkom. 

 

Ik ben ervan overtuigd dat de sleutel naar mentaal welzijn vaak in ons lichaam zit: als je je lichamelijk weer ietsje beter voelt, geeft dat energie en komen er misschien ook weer nieuwe inzichten. Zodat je zelf weer vooruit kunt.

 

Je kunt je direct aanmelden voor een proefles maar ook even overleggen als je dat fijn vindt. Mail me dan op druyogahartjeutrecht@gmail.com

Opleiding en ervaring

Dagelijks "doe" ik yoga: door te bewegen, te mediteren, te wandelen of gewoon even diep adem te halen. Deze basis geef ik graag door in mijn lessen.

 

Vanaf 2010 geef ik met veel plezier lessen, workshops en masterclasses in Utrecht en omgeving. Ook heb ik enkele jaren yogareizen begeleid voor Artemis Body & Mind. 

 

Natuurlijk ben ik gedegen opgeleid: 4 jaar om Dru Yoga docent te worden en 2 jaar tot Dru Meditatiedocent, beide bij Dru Netherlands. Van 2016 tot april 2022 was ik (senior) docent aan de Dru Meditatie Docenten Opleiding. De opleidingen zijn internationaal erkend en geaccrediteerd door Yoga Alliance. 

 

Ik ben ingeschreven in het professionele register van Dru Yoga en Meditatie docenten. Mijn kennis houd ik up-to-date door regelmatig bijscholingen te volgen op het gebied van Dru Yoga & Meditatie, StoelYoga, Yoga Nidra, Restorative Yoga en spiritualiteit.

Dru Yoga in hartje Utrecht.jpg
bottom of page