Dru Yoga in hartje Utrecht

Over mij, Dru Yoga en het leven

Waarom geef ik yogales?

Ik ben Marian Dekker, 52 jaar en woon in hartje Utrecht. Na jarenlang in binnen- en buitenland te hebben gewerkt en gewoond, heb ik in 2004 het roer omgegooid. Ik wilde beter voor mezelf zorgen, gezonder en minder gehaast leven. Een van de pijlers hierin is Dru Yoga. 

En waarom juist Dru Yoga?

Het is heerlijk om in beweging te komen met Dru Yoga: als je lichaam beweegt, gaat de geest ook stromen en komt er ruimte. In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan "gronden en aarden''. Ik wil mensen vooral ''uit hun hoofd'' halen en in contact brengen met hun hele lichaam.


Dru Yoga is zacht en dat spreekt me aan. De vloeiende bewegingen nodigen je uit om je grenzen te leren kennen en daar binnen te blijven. Dat vind ik belangrijk omdat onze huidige manier van leven ervoor zorgt dat we makkelijk over onze grenzen heen gaan. En daar krijgen we na een tijdje last van door lichamelijke of geestelijke klachten zoals burn-out, slaapproblemen of depressies.

Leven, leren en blijven groeien

Aan de basis van alles staat mijn eigen yoga-practice. Vrijwel dagelijks ''doe'' ik yoga: door te bewegen, te mediteren, te wandelen, iets inspirerends te lezen, iemand te helpen, me ergens voor in te zetten... ook dat is yoga, ben ik achter gekomen.

Natuurlijk ben ik gedegen opgeleid: 4 jaar om Dru Yoga docent te worden en 2 jaar tot Dru Meditatiedocent, beide bij Dru Netherlands. Inmiddels ben ik zelf senior docent aan de Dru Meditatie Docenten Opleiding. De opleidingen zijn internationaal en geaccrediteerd door Yoga Alliance. Ik houd mijn kennis up-to-date door regelmatig bijscholingen te volgen en ben ingeschreven bij het professionele register van Dru Yoga en Meditatie docenten.

Sinds 2010 geef ik les en ik schat dat ik inmiddels honderden mensen les heb gegeven, jong & oud, gezond & minder fit, lenig en ietsje minder soepel..... Ook heb ik met heel veel plezier Yoga Reizen begeleid voor Artemis Body & Mind.

Ik kijk ernaar uit je te zien! 

JA! Ik geef me op voor een gratis proefles!