top of page
WorkshopDruYogaMarianDekkerBedrijvenOrganisatiesVitaliteitStress

 

Workshops voor bedrijven en organisaties

Organiseer jij een evenement voor jouw bedrijf, onderwijsinstelling, gezondheidszorg, overheid of welke organisatie dan ook? 

 

Denk dan eens aan een Dru Yoga workshop:

  • om een lange conferentiedag te starten of onderbreken

  • als onderdeel van een teamuitje

  • wekelijks tijdens de lunchpauze

  • of op welke andere manier of tijdstip je in gedachten hebt. 

 

Samen yoga doen is een moment om even los te komen van serieuze zaken of de dagelijkse beslommeringen. Als het lichaam weer in beweging komt, ontstaat er ook meer ruimte in denken en voelen. Het zou dus zomaar kunnen dat deelnemers na de workshop precies op het goede idee komen. Of een nieuwe manier zien om een ingewikkeld probleem op te lossen. 

 

Een Dru Yoga workshop kan algemeen zijn als onderbreking van een vol programma. Of een specifiek thema hebben zoals vitaliteit, balans tussen werk- en privé, omgaan met teveel prikkels, stress, weerbaarheid of iets anders wat voor jouw organisatie relevant is.

Binnen een kwartier tot 2 uur kunnen de volgende onderdelen aan bod komen:

  • Bewegen, losmaken, rekken en strekken van spieren 

  • Technieken om beter te ademen

  • Ontspanningsoefeningen

  • Mindfulness

Ik houd rekening met het aantal deelnemers, wel of geen yoga ervaring en de ruimte die beschikbaar is. We kunnen yogamatten gebruiken maar het is ook mogelijk alleen staande oefeningen of stoelyoga te doen.

Online, offline, Nederlands, Engels, een kwartier of 2 uur, het kan allemaal.

Ik ben Marian Dekker en heb ruim 14 jaar leservaring met zeer verschillende groepen: in mijn eigen wekelijkse lessen in Utrecht, aan gasten in vakantieparken, hotels en yogaretreats. Ook was ik als senior docent verbonden aan de Dru Meditatie docenten opleiding. Mijn lessen zijn praktisch van aard, los, ontspannen en to-the-point. Uitleggen waarom we iets doen, vind ik belangrijk, net als een beetje humor. 

Contact?

Neem graag contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken: +31618702226 of druyogahartjeutrecht@gmail.com

bottom of page