top of page
BuitenYogaMarianDekkerGriftparkUtrecht

 

BuitenYoga

Donderdag 1 augustus - van 7 tot 8 uur 's morgens, in het Utrechtse Griftpark

Aan het eind van de zomer wordt de oogst binnen gehaald. Ook al is het nog warm en is de zomer op zijn hoogtepunt, toch 'voelt' de atmosfeer anders. Deze yogales gaat over dankbaarheid voor alles wat de natuur ons te bieden heeft. Aanmelden kan hier.

Deze les is de laatste van een serie van 3 bijzondere yogalessen waarin we de natuur vieren en bedanken. Als mensen zijn wij onderdeel van de natuur en staan er niet los van. De zon, de maan, de jaargetijden... ze hebben invloed op hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen. En omgekeerd: wij hebben invloed op de natuur, zoals iedere dag blijkt uit de berichtgeving over klimaatverandering. Yoga verbindt ons op een liefdevolle manier met de aarde en daarmee met onze eigen innerlijke natuur. 

Docent

De les worden gegeven door Marian Dekker, ervaren en gediplomeerd Dru Yoga en Meditatie docent. 

Waar?

We verzamelen bij de ingang van Griftsteede aan de Griftpark-zijde. Adres voor de route: Van Swindenstraat 129 3514 XR Utrecht.

Als het regent, vindt de les binnen plaats, in het cursuslokaal van Griftsteede.

Wat neem ik mee?

Zorg zelf voor kleding waarin je makkelijk kunt bewegen en die voldoende warm is. Omdat het 's morgens vroeg is, kan de grond nog vochtig zijn. Het is aan te raden een yogamat mee te brengen (die vies mag worden) of een grote handdoek.

Kosten

De les kost € 15.  Als je vaste cursist bent, dan kun je een les van je lessaldo gebruiken.

Je bent van harte welkom!

bottom of page