top of page
WorkshopJoyDruYogaHartjeUtrecht22meiMarianDekker.jpeg

 

ZomerYoga

augustus, Utrecht en online

Voor iedereen die behoefte heeft aan vitaliteit en ontspanning, is er speciale zomeryoga. Je kunt meedoen met een les in de zaal in Utrecht, buiten in Ruigenhoek of vanaf je vakantie adres online inzoomen.

 

Elke les heeft een zomers tintje waarin we aanhaken op alles wat zich op dat moment aandient: de lange dagen, het mooie of juist niet mooie zomerweer, de verandering van routines en het buitenleven.

 

De lessen worden gegeven volgens de principes van de Dru Yoga. Een les bestaat uit een warming-up, vloeiende bewegingsreeksen, ademhalingsoefeningen en een ontspanning of meditatie

Er zijn lessen:

  • Op maandag 31 juli, 7 en 14 augustus van 10.00 tot 11.15 uur, buiten in Noorderpark Ruigenhoek of bij slecht weer live online in Zoom (je krijgt hierover de avond van tevoren bericht)

  • Op woensdag 2, 9 en 16 augustus van 19.00 tot 20.15 uur en van 20.45 tot 22.00 uur in De Koekoeksschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt. Je kunt ook live online meedoen in Zoom.

Kosten en aanmelden

  • Ben je vaste cursist bij Dru Yoga in Hartje Utrecht, dan kun je de openstaande lessen van je lesserie gebruiken en boeken via MomoYoga.

  • Ben je geen vaste cursist bij Dru Yoga in Hartje Utrecht, dan betaal je € 15,- per les. Als je je in 1 x opgeeft voor 3 lessen, dan kosten de lessen samen geen € 45,- maar  € 40,- Opgeven voor 1 of meerdere lessen kan hier of via onderstaande knop.   

Je bent van harte welkom!

bottom of page