top of page
WorkshopJoyDruYogaHartjeUtrecht22meiMarianDekker.jpeg

 

ZomerYoga

juli, augustus, Utrecht, buiten en online

Voor alle harde werkers, thuisblijvers en levensgenieters, is er heerlijke Dru ZomerYoga. Je kunt meedoen met een les in de zaal in Utrecht, buiten in Ruigenhoek of online - misschien wel vanaf je eigen tuin of vakantie adres.


Elke les heeft een zomers tintje. We haken in op de lange dagen, het zomerse weer, de verandering van routines en het buitenleven. 
 

De lessen worden gegeven volgens de principes van de Dru Yoga. Een les bestaat uit een warming-up, vloeiende bewegingsreeksen, ademhalingsoefeningen en een ontspanning of meditatie.

Er zijn lessen:

  • Op maandag 31 juli, 7 en 14 augustus van 10.00 tot 11.15 uur, buiten in Noorderpark Ruigenhoek of bij slecht weer live online in Zoom (je krijgt hierover de avond van tevoren bericht)

  • Op woensdag 2, 9 en 16 augustus van 19.00 tot 20.15 uur en van 20.45 tot 22.00 uur in De Koekoeksschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt. Je kunt ook live online meedoen in Zoom.

ZomerYogaPas

 

  • Een ZomerYoga Pas geeft recht op 3 lessen die je zelf kunt boeken in de periode 31 juli tot 16 augustus. Dat kan tot een uur van tevoren. Handig als je je dagen open en flexibel wilt houden. De pas kost € 40,-  Wil je het nog flexibeler? koop dan een losse les a € 15,- . 

  • Ben je vaste cursist bij Dru Yoga in Hartje Utrecht, dan kun je de ZomerYoga lessen boeken met je lessaldo via MomoYoga

Je bent van harte welkom!

bottom of page