top of page
ZomerYoga, Dru Yogalessen in augustus, Utrecht en online

 

ZomerYoga

 

augustus, Utrecht en online

Voor alle harde werkers, thuisblijvers en levensgenieters, is er heerlijke Dru ZomerYoga. Je kunt meedoen met een les in de zaal in of online - misschien wel vanaf je eigen tuin of vakantie adres.


Elke les heeft een zomers tintje. We haken in op de lange dagen, het zomerse weer, de verandering van routines en het buitenleven. 
 

De lessen worden gegeven volgens de principes van de Dru Yoga. Een les bestaat uit een warming-up, vloeiende bewegingsreeksen, ademhalingsoefeningen en een ontspanning of meditatie.

Er zijn lessen:

  • Op woensdag 7, 14 en 28 augustus van 19.00 tot 20.15 uur en van 20.30 tot 21.45 uur in De Koekoeksschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt. Je kunt ook live online meedoen in Zoom.

  • Op vrijdag 9, 16 en 23 augustus van 10.00 tot 11.15 uur in het Bartholomeus Gasthuis, Lange Smeestraat 40, Utrecht centrum

  • Op 1 augustus bij zonsopgang buiten in het Utrechtse Griftpark, klik hier voor meer informatie.

ZomerYogaPas

 

  • Een ZomerYoga Pas geeft recht op 3 lessen die je zelf kunt boeken in de periode 7 tot 28 augustus. Dat kan tot een uur van tevoren. Handig als je je dagen open en flexibel wilt houden. De pas kost € 40,-  Wil je het nog flexibeler? Koop dan een losse les a € 15,- . 

  • Ben je vaste cursist bij Dru Yoga in Hartje Utrecht, dan kun je de ZomerYoga lessen boeken met je lessaldo via MomoYoga

Je bent van harte welkom!

bottom of page