Dru Yoga in hartje Utrecht

stress loslaten, energie laten stromen, ontspannen

Workshop Zonnegroet

Zondag 14 april 2019 - Utrecht


In deze workshop leer je een echte yoga-classic: de zonnegroet. Dit is een heerlijke reeks bewegingen waarmee je alle belangrijke spieren in het lichaam rekt en strekt. Je beweegt op het ritme van je eigen ademhaling waardoor de verbinding tussen body en mind geactiveerd wordt.


We doen de Zonnegroet op de Dru Yoga manier en dat betekent: actief en dynamisch en tegelijkertijd met variaties zodat deze sequentie voor iedereen toegankelijk is (ook al ben je bijvoorbeeld herstellende van een blessure).


Eenmaal aangeleerd, blijft de Zonnegroet je altijd bij. Daarmee biedt deze sequentie een uitstekende basis als je thuis yoga wilt doen. 


Voor wie?

De workshop is geschikt voor Iedereen die wil leren hoe je thuis af en toe een korte, lekkere yogasessie kunt doen. En natuurlijk ben je ook welkom als je gewoon zin hebt in een zondagochtend yoga. Je hoeft niet lenig of fit te zijn of ervaring te hebben met yoga. 


Waar en wanneer?

De workshop wordt gegeven op zondag 14 april 2019 van 10 tot 12 uur in De Koekoekschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt. De zaal is voorzien van matjes, dekens en meditatiekussens.   


Een dagje ervan maken?

Op loopafstand zijn talloze gezellige lunchplekjes zoals Guusjes, het Muzieklokaal, het Koffieboontje of Rocking Chair. Ook kun je een lekkere wandeling maken langs de Utrechtse singels en grachten. Je bent binnen 5 minuten in de binnenstad.


Kosten en docent

Docent is Marian Dekker, ervaren en gediplomeerd Dru Yoga en Meditatiedocent. Kosten bedragen € 30 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee ter afsluiting en een hand-out om thuis te kunnen oefenen. 


Opgeven kan door te mailen naar [email protected] of via onderstaande button.

Je bent van harte welkom!