Dru Yoga in hartje Utrecht

stress loslaten, energie laten stromen, ontspannen

Workshop ReSet

Zondag 7 oktober 2018 - Utrecht


In deze workshop van een ochtend maken we een Reset. We kijken hoe we de rust en ruimte uit de zomervakantie terug kunnen brengen in ons leven. We starten opnieuw op.


Want misschien had je het voornemen om je leven anders in te delen, je agenda minder vol te plannen, de balans beter in de gaten te houden maar … is het inmiddels weer net zo druk als eerst.


De filosofie en tools van Dru Yoga en Meditatie gaan precies hierover. Over focus, rust, balans en aandacht. En bieden daarmee uitstekende gereedschappen om jezelf te resetten, opnieuw te beginnen en daadwerkelijk een verandering te realiseren.


Je gaat naar huis met nieuwe energie en inspiratie en … een persoonlijk ReSet plan dat past in de palm van je hand.


Voor wie?

Iedereen die een nieuwe start wil maken, is welkom. Je hoeft niet lenig of fit te zijn of ervaring te hebben met yoga. Kom lekker alleen of met z'n tweeën of met een groepje vrienden, vriendinnen of collega's.


Waar en wanneer?

De workshop wordt gegeven op zondag 7 oktober 2018 van 10 tot 12 uur in De Koekoeksschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt. De zaal is voorzien van matjes, dekens en meditatiekussens. 


Een dagje ervan maken?

Op loopafstand zijn talloze gezellige lunchplekjes zoals Guusjes, het Muzieklokaal, het Koffieboontje of Rocking Chair. Ook kun je een lekkere wandeling maken langs de Utrechtse singels en grachten. Je bent binnen 5 minuten in de binnenstad.


Kosten en docent

Docent is Marian Dekker. Kosten bedragen € 30 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee met wat lekkers ter afsluiting.


Opgeven kan door te mailen naar [email protected] of via onderstaande button.

Je bent van harte welkom!