Dru Yoga in hartje Utrecht

stress loslaten, energie laten stromen, ontspannen

Workshop Joy

Vrijdag 28 en zaterdag 29 december 2018


Geniet jij ook zo van deze bijzondere tijd van het jaar? Geef jezelf een extra cadeautje met de Workshop ''Joy'' in hartje Utrecht. 


Tussen kerst en oud en nieuw is een periode van gezelligheid, samen zijn, terugkijken. Maar ook van donker buiten, koud en misschien wel moe van alle drukte. Gun jezelf in de kerstvakantie een heerlijke ochtend om lichaam en ziel te ontspannen. Om bij te tanken en te genieten van tijd voor jezelf.


We doen zachte yoga, meditatie en oefeningen om tot rust te komen en .. te sprankelen. 


Voor wie?

Iedereen die behoefte heeft aan beweging en ontspanning, is welkom. Je hoeft niet lenig of fit te zijn of ervaring te hebben met yoga. Kom lekker alleen of met z'n tweeën of met een groepje vrienden, vriendinnen of collega's.


Waar en wanneer?

De workshop wordt twee keer gegeven:

  • op vrijdag 28 december 2018
  • op zaterdag 29 december 2018

Beide keren van 10 tot 12 uur in De Koekoekschool, Lijsterstraat 95, Utrecht. De zaal is voorzien van matjes, dekens en meditatiekussens.


Een dagje ervan maken?

Op loopafstand zijn talloze gezellige lunchplekjes zoals Guusjes, het Muzieklokaal, het Koffieboontje of Rocking Chair. Ook kun je een lekkere wandeling maken langs de Utrechtse singels en grachten. Je bent binnen 5 minuten in de binnenstad.


Kosten en docent

Docent is Marian Dekker, ervaren en gediplomeerd Dru Yoga en Meditatiedocent. Kosten bedragen € 25 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee met wat lekkers ter afsluiting.


Opgeven kan door te mailen naar [email protected] of via onderstaande button.

Je bent van harte welkom!