Dru Yoga in hartje Utrecht

stress loslaten, energie laten stromen, ontspannen

Workshop Diepe Ontspanning

Zondag 18 november 2018 - Utrecht


Stress en spanning horen bij het leven en zijn niet altijd te vermijden. Hoe je omgaat met de dagelijkse grote en kleine beslommeringen, daar heb je wel invloed op. Het is belangrijk iedere dag bewust het teveel aan spanning los te laten, zodat je niet ''overspannen'' raakt maar in balans blijft. Dit kan door kleine adempauzes in te lassen, bewegingsoefeningen te doen of ontspanningstechnieken toe te passen.


In deze workshop van 2 uur leer je hoe je deze momenten van rust voor jezelf kunt creeeren. Je krijgt methodes uit de Dru Yoga aangereikt om thuis of op je werk toe te passen. De workshop wordt afgesloten met een extra lange diepe ontspanning zodat je helemaal opgefrist aan de nieuwe week kunt beginnen.


Voor wie?

Iedereen die zichzelf een moment van rust gunt, is welkom. Je hoeft niet lenig of fit te zijn of ervaring te hebben met yoga. Kom lekker alleen of met z'n tweeën of met een groepje vrienden, vriendinnen of collega's.


Waar en wanneer?

De workshop wordt gegeven op zondag 18 november 2018 van 10 tot 12 uur in De Koekoekschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt. De zaal is voorzien van matjes, dekens en meditatiekussens.   


Een dagje ervan maken?

Op loopafstand zijn talloze gezellige lunchplekjes zoals Guusjes, het Muzieklokaal, het Koffieboontje of Rocking Chair. Ook kun je een lekkere wandeling maken langs de Utrechtse singels en grachten. Je bent binnen 5 minuten in de binnenstad.


Kosten en docent

Docent is Marian Dekker, ervaren en gediplomeerd Dru Yoga en Meditatiedocent. Kosten bedragen € 30 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee met wat lekkers ter afsluiting en een ontspanningsoefening om thuis te doen.


Opgeven kan door te mailen naar [email protected] of via onderstaande button.

Je bent van harte welkom!