Dru Yoga in hartje Utrecht

stress loslaten, energie laten stromen, ontspannen

Workshop Diepe Ontspanning

Zondag 18 november 2018 - Utrecht


Voorafgaand aan de drukke decembermaand, lassen we een pauze in. We stoppen, maken pas op de plaats en komen tot rust.


Diep ontspannen heeft vele positieve effecten:

* het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt aangesproken waardoor spieren, gewrichten en organen kunnen herstellen.

* op een dieper niveau laten we gedachtes, emoties en uiteindelijk overtuigingen en gewoontes los. Hierdoor kunnen we makkelijker meestromen met het leven.

* een ontspannen lichaam neemt nieuwe energie makkelijk op. Na de workshop voel je uitgerust en vitaal.


Soms gaat ontspannen niet vanzelf, zeker als stress zich over langere tijd heeft opgebouwd. We oefenen met lange en korte ontspanningsoefeningen vanuit de Dru Yoga en Meditatietraditie. En gaan na hoe we deze in het dagelijks leven kunnen toepassen. Zodat je moeiteloos kunt genieten van de hectiek en feestelijkheden van december. 


Voor wie?

Iedereen die zichzelf een moment van rust gunt, is welkom. Je hoeft niet lenig of fit te zijn of ervaring te hebben met yoga. Kom lekker alleen of met z'n tweeën of met een groepje vrienden, vriendinnen of collega's.


Waar en wanneer?

De workshop wordt gegeven op zondag 18 november 2018 van 10 tot 12 uur in De Koekoeksschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt. De zaal is voorzien van matjes, dekens en meditatiekussens.   


Een dagje ervan maken?

Op loopafstand zijn talloze gezellige lunchplekjes zoals Guusjes, het Muzieklokaal, het Koffieboontje of Rocking Chair. Ook kun je een lekkere wandeling maken langs de Utrechtse singels en grachten. Je bent binnen 5 minuten in de binnenstad.


Kosten en docent

Docent is Marian Dekker, ervaren en gediplomeerd Dru Yoga en Meditatiedocent. Kosten bedragen € 30 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee met wat lekkers ter afsluiting en een ontspanningsoefening om thuis te doen.


Opgeven kan door te mailen naar marian-68@live.nl of via onderstaande button.

Je bent van harte welkom!