Dru Yoga in hartje Utrecht

stress loslaten, energie laten stromen, ontspannen

EindejaarsYoga: dansen, yoga, ontspannen 

Vrijdag 28 en zaterdag 29 december 2018


Geniet jij ook zo van deze bijzondere tijd van het jaar, de gezelligheid, de muziek en samen zijn? En wil je er even ''uit'', in beweging komen tussen alle lekkernijen door? Meld je aan voor een heerlijke ochtend EindejaarsYoga.


We doen niet zomaar huis- tuin- en keukenyoga ;)  maar gaan lekker bewegen, dansen met ouderwetse eighties-aerobics en langzaam aan steeds meer richting zachtheid, yoga, ontspanning en rust.


Voor wie?

Iedereen is welkom, alleen of samen met vrienden, vriendinnen, buren, collega's. Je hoeft niet lenig of fit te zijn of ervaring te hebben met yoga. Kom wel met je allerbeste humeur want we gaan er lekker tegenaan!


Waar en wanneer?

Je bent welkom op:

  • vrijdag 28 december 2018
  • of op zaterdag 29 december 2018

Beide keren van 10 tot 12 uur in De Koekoekschool, Lijsterstraat 95, Utrecht Vogelenbuurt. De zaal is voorzien van matjes, dekens en meditatiekussens.


Een dagje ervan maken?

Op loopafstand zijn talloze gezellige lunchplekjes zoals Guusjes, het Muzieklokaal, het Koffieboontje of Rocking Chair. Ook kun je een  wandeling maken langs de Utrechtse singels en grachten. Je bent binnen 5 minuten in de binnenstad.


Kosten en docent

Docent is Marian Dekker, ervaren en gediplomeerd Dru Yoga en Meditatiedocent. Kosten bedragen € 25 per persoon. Dit is inclusief een kopje thee met wat lekkers ter afsluiting.


Opgeven kan door te mailen naar [email protected] of via onderstaande button.

Je bent van harte welkom!