Buitenyoga

Buiten Yoga doen is een bijzondere ervaring: de energie van de oefeningen is sterker voelbaar omdat je met je (blote) voeten op het gras staat en de zon direct boven je is. De weidse vergezichten helpen je ogen te ontspannen. En de geluiden van vogels en langslopende of fietsende mensen geven je een gevoel van verbondenheid met alles om je heen.

Waar en wanneer?

De buitenlessen worden gegeven iedere vrijdagochtend van 10.00 tot ongeveer 11.15 uur in Recreatiegebied Ruigenhoek, aan de Noord-Oost kant van Utrecht. Dit is een prachtig polderlandschap waar je ook nog eens heerlijk kunt wandelen.

Voor wie?

Voor iedereen! En speciaal voor diegenen die teveel binnen zitten of teveel tijd doorbrengen achter een beeldscherm.

Kosten

  • Ben je vaste cursist bij Dru Yoga in Hartje Utrecht, dan worden deze lessen van jouw lestegoed afgeschreven
  • Ben je geen vaste cursist bij Dru Yoga in Hartje Utrecht, dan betaal je € 15,- per les. Als je je in 1 x opgeeft voor 3 lessen, dan kosten de lessen samen geen € 45,- maar € 40,-. 

RIVM richtlijnen

De lessen vinden plaats volgens de richtlijnen van het RIVM: met 1,5 meter afstand tussen elkaar. Kom niet als je verkouden bent, koortsig of moet hoesten of als iemand met wie je woont deze klachten heeft. 

Wat als het regent?

De les gaat alleen door als het droog is, de grond niet heel nat en warmer is dan 12 graden. Als de les niet doorgaat, krijg je uiterlijk 8 uur 's morgens bericht. 

Wat neem ik mee?

Neem een yogamat, deken en een flesje water mee. Afhankelijk van het weer is het fijn om juist zonnebrand bij je te hebben of een lekkere trui. Er zijn geen materialen in het park. Houd er ook rekening mee dat er geen sanitaire voorzieningen zijn, dus kom goed voorbereid.

JA, ik geef me op voor de BuitenYoga!