Dru Yoga in hartje Utrecht

stress loslaten, energie laten stromen, ontspannen

Buitenyoga

Buiten yoga doen is een bijzondere ervaring: de energie van de oefeningen is sterker voelbaar omdat je met je (blote) voeten op het gras staat en de zon direct boven je is. De weidse vergezichten helpen je ogen te ontspannen. En de geluiden van vogels en langslopende of fietsende mensen geven je een echt vakantiegevoel. 


Waar en wanneer? 

De buitenlessen worden gegeven op maandag 31 juli, 7 augustus en 14 augustus 2017 van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur in Recreatiegebied Ruigenhoek, aan de Noord-Oost kant van Utrecht. We verzamelen om 19.00 uur bij de hoofdingang (kruising Gageldijk en Koningin Wilhelminalaan, tegenover Zwembad Blauwkapel) en fietsen of lopen een stukje het gebied in. 


Wat als het regent? 

De les gaat alleen door als het droog is, de grond niet heel nat en warmer is dan 15 graden. Als je twijfelt, kijk dan diezelfde dag op mijn FaceBookPagina. Daar staat vanaf 15 uur op of de les doorgaat.


Wat kost het? 

Er zijn geen kosten verbonden aan de les. Wel gaat de pet rond en kun je  - helemaal vrijwillig - een bijdrage geven die ik namens jullie zal schenken zal schenken aan Konijnenopvang Loesje. Deze stichting beheert in Groenekan een opvangcentrum voor gedumpte, verwaarloosde en dakloze konijnen..


Moet ik me opgeven? 

Je hoeft je niet op te gevenIedereen is welkom, dus neem vooral ook buren, vrienden of collega's mee om eens kennis te maken met Dru Yoga. De les richt zich op volwassenen.


Wat neem ik mee? 

Neem een dekentje mee of een grote handdoek en een flesje water. Afhankelijk van het weer is het fijn om juist zonnebrand bij je te hebben of een lekkere trui. Er zijn geen materialen in het park. We doen het zonder matjes. Houd er ook rekening mee dat er geen sanitaire voorzieningen zijn, dus kom goed voorbereid.