Dru Yoga in hartje Utrecht

stress loslaten, energie laten stromen, ontspannen

BuitenYoga

Buiten Yoga doen is een bijzondere ervaring: de energie van de oefeningen is sterker voelbaar omdat je met je (blote) voeten op het gras staat en de zon direct boven je is. De weidse vergezichten helpen je ogen te ontspannen. En de geluiden van vogels en langslopende of fietsende mensen geven je een echt vakantiegevoel. 


Waar en wanneer? 

De buitenlessen worden iedere vrijdag gegeven van 10 tot ongeveer 11 uur in Recreatiegebied Ruigenhoek, aan de Noord-Oost kant van Utrecht. 


Voor wie?

De lessen zijn speciaal voor vaste cursisten van Dru Yoga in Hartje Utrecht. Voor 1 buitenles wordt 1 les van je lescyclus afgeschreven. Ben je geen cursist van Dru Yoga in Hartje Utrecht en wil je toch meedoen, dan kun je je alsnog aanmelden voor 12 lessen en vaste cursist worden.


Moet ik me opgeven? 

JA! Ik hanteer een maximale groepsgrootte van 15 mensen. Daarom is het nodig om je aan te melden. Dit kan tot donderdagavond 18 uur. Je ontvangt dan een mail met de prezieze locatie. Je kunt niet deelnemen zonder je opgegeven te hebben.


RIVM richtlijnen

De lessen vinden plaats volgens de richtlijnen van het RIVM: met 1,5 meter afstand tussen elkaar. Kom niet als je verkouden bent, koortsig of moet hoesten of als iemand met wie je woont deze klachten heeft. Na de les, blijven we niet napraten.


Wat als het regent? 

De les gaat alleen door als het droog is, de grond niet heel nat en warmer is dan 12 graden. Als de les niet doorgaat, krijg je uiterlijk 8 uur 's morgens bericht. 


Wat neem ik mee? 

Neem een yogamatje, dekentje of grote handdoek mee en een flesje water. Afhankelijk van het weer is het fijn om juist zonnebrand bij je te hebben of een lekkere trui. Er zijn geen materialen in het park. Houd er ook rekening mee dat er geen sanitaire voorzieningen zijn, dus kom goed voorbereid.